+31 (0)187 491 755
Kies het zekere voor
het onzekere.
Kies voor De Wit.
RegioBank
Zakelijke financieringen

RegioBank is een bank zoals de meeste bedrijven het graag zien: solide en dichtbij, met persoonlijk advies, gunstige tarieven, heldere voorwaarden en goede producten. RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken doordat zij de moderne producten van een grote bank combineert met de persoonlijke dienstverlening van Zelfstandig Adviseurs.

Zakelijke leningen

Naast de voordelen die de RegioBank u biedt als ondernemer, hebben wij ook goede relaties met grootbanken en investeringsplatformen. Zo kunt u ook tegen zeer aantrekkelijke tarieven uw zakelijke lening onderbrengen bij De Wit Assurantiën.

Lees meer over Zakelijke Financieringen
Verzekeringen

Korte lijnen, voortvarende afhandeling van schades, proactief meedenken, alert blijven en het bieden van financieel gemak. Dat zijn voor onze groeiende groep zakelijke relaties de belangrijkste redenen om samen te werken met De Wit Assurantiën.

U kunt bij ons terecht verzekeringen op het gebied van:

  • Inkomen

  • Brand

  • Rechten & plichten

  • Vervoer & transport

  • Overige verzekeringen

Lees meer over Verzekeringen
Direct een afspraak maken?
Bel 0187 491 755
Maritiem

De Wit Assurantiën is al jarenlang een begrip in de maritieme sector. Of het nu gaat om (zee)visserij, zeevaart, baggerij, offshore of binnenvaart; maatwerk en kennis van zaken zijn in deze sector van groot belang. Samen met u lopen we de verschillende risico's van uw maritieme bedrijf door. Zodoende creëren we een dekking die adequaat aansluit bij uw verzekeringsbehoeften.

Lees meer over Maritiem