+31 (0)187 491 755
Kies het zekere voor
het onzekere.
Kies voor De Wit.
Contact
Regionaal, ervaren en onafhankelijk

De Wit Assurantiën werkt als zelfstandig, onafhankelijk assurantie tussenpersoon. We werken nauw samen met Regiobank en met vele andere banken. We kennen de regio als geen ander, we hebben meer dan een halve eeuw ervaring met financieringen en verzekeringen en we zijn lid van Adfiz. Die achtergrond geeft ons de kennis en de expertise om de risico’s in uw privé omstandigheden, op uw werk of binnen uw onderneming in kaart te brengen en zo goed mogelijk af te dekken.

Dat doen we onder andere door uw verzekeringspakket kritisch te beheren en aan te passen aan veranderende omstandigheden, maar we helpen u ook om risico’s te voorkomen, te verkleinen of uit handen te nemen. Samen brengen we in kaart welke risico’s u loopt en of u niet te weinig, of misschien wel te veel hebt verzekerd. Op die manier krijgt u een volledig beeld van uw risico’s en van wat u kunt doen om de kans op een risico te verkleinen.

En mocht het dan toch een keer mis gaan, dan kunt u blindelings op ons vertrouwen, want wij zijn altijd bereikbaar. Bij spoed zelfs 24 uur per dag.

Neem contact met ons op

Wij managen risico’s. Het samenstellen en beheren van de juiste verzekering is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van, maar wij kijken veel breder dan dat. Van financiering tot aan pensioen en van hypotheek tot aan verzekering.

Direct een afspraak maken?
Bel 0187 491 755
Onze geschiedenis in een notendop

1 oktober 1969 is de heer J.P. de Wit gestart met een eenmanszaak in assurantiën. Al na een paar jaar ontstond de behoefte om, naast assurantiën, ook bankproducten aan te bieden. Hiervoor werd in 1972 een samenwerking aangegaan met NMS Bank (later RegioBank).

Op 22 juli 1992 betrekt De Wit Assurantiën vanwege de aanhoudende groei een nieuw en groter kantoorpand.

Het kantoor groeit naar een middelgroot onafhankelijk assurantiekantoor met agentschappen van een groot aantal maatschappijen.

Per 11 november 2004 gaat de heer J.P. de Wit met pensioen. Het bedrijf wordt overgenomen door Jan van Velzen en Hans Juch. Jan is sinds 1983 werkzaam binnen het kantoor als beheerder van MKB relaties. Hans treedt in 1996 in dienst en is specialist op het gebied van de visserij.

Op 4 november 2013 wordt de nieuwe huisvesting aan de Langeweg 63 in Stellendam in gebruik genomen. Het voormalige Rabobank pand is volledig aangepast aan onze wensen en door de representatieve uitstraling wordt de professionaliteit nog verder onderstreept. Door de ruime opzet van het interieur is er veel privacy voor de bezoekers en is er voor de werknemers een prettig werkklimaat ontstaan. Ook hebben de activiteiten van de RegioBank hierdoor een nieuwe impuls gekregen.

Op 15 februari 2024 verkopen Hans Juch en Jan van Velzen hun aandelen aan Yellow Hive, een landelijk werkende tussenpersoon. De Wit Assurantiën blijft als zelfstandige naam voortbestaan en ook de dienstverlening blijft zoals het was. Theo van Dolderen wordt aangesteld als algemeen directeur. Hij is sinds 2004 in dienst van De Wit Assurantiën. Op 15 juli 2024 verlaat Jan na 41 jaar trouwe dienst het bedrijf en gaat met pensioen. Hans blijft (in loondienst) aan het bedrijf verbonden.